Τι σημαίνει συμφέρουσα φροντίδα;

Δεν μπορείτε να τιμολογήσετε τη φροντίδα που προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, ωστόσο μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιλογές σχετικά με τη φροντίδα της ακράτειας, οι οποίες θα έχουν επίδραση τόσο στην ποιότητα όσο και στις οικονομικές παραμέτρους αυτής της φροντίδας. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε έναν πρακτικό οδηγό, ο οποίος εξηγεί τους παράγοντες που επιδρούν τόσο στην ποιότητα της φροντίδας της ακράτειας όσο και στο συνολικό κόστος της.

Η επίτευξη της καλύτερης δυνατής φροντίδας

Ο παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα της φροντίδας της ακράτειας είναι η εξασφάλιση τόσο της σωματικής όσο και της συναισθηματικής ευεξίας του αγαπημένου σας προσώπου και ο τρόπος για να το επιτύχετε αυτό είναι η χρήση προϊόντων που προσφέρουν μέγιστη φροντίδα αποτρέποντας τις αρνητικές παρενέργειες που μπορεί να έχει η ακράτεια. Παρενέργειες όπως οι διαρροές, η υγρασία στο στρώμα ή οι δερματικοί ερεθισμοί έχουν σωματικές, συναισθηματικές και οικονομικές επιπτώσεις.

Ποιοι παράγοντες συντελούν λοιπόν στην αποφυγή αυτών των συνεπειών;

• Προστασία ταχείας απορρόφησης, η οποία απομακρύνει τα ούρα από το δέρμα για προστασία από την υγρασία
• Προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τη φυσική και διανοητική κατάσταση του αγαπημένου σας προσώπου αυξάνουν την άνεση και μειώνουν την κατανάλωση του προϊόντος
• Λιγότερη υγρασία σημαίνει μικρότερος κίνδυνος δερματικών ερεθισμών - ιδίως αν το αγαπημένο σας πρόσωπο περνάει μεγάλες περιόδους σε καθιστή ή κλινήρη θέση λόγω αναπηρίας ή τραυματισμού.
• Αν πρέπει να αλλάζετε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε κλινήρη θέση, τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα θα μειώσουν την καταπόνηση και τον κίνδυνο τραυματισμού της μέσης του φροντιστή
• Λιγότερες διαρροές σημαίνουν λιγότερες αφυπνίσεις και λιγότερη υγρασία στο στρώμα
• Λιγότερες διαρροές σημαίνουν λιγότερες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο
• Λιγότερες διαρροές σημαίνουν λιγότερες αλλαγές και λιγότερα πλυντήρια
• Λιγότερες διαρροές σημαίνουν λιγότερη ντροπή και κοινωνική απομόνωση
• Η μείωση των δερματικών ερεθισμών περιορίζει την ανάγκη για πρόσθετες αγωγές για το δέρμα
• Ο δείκτης υγρασίας μπορεί να μειώσει τις μη απαραίτητες αλλαγές
• Βρείτε τη σωστή απορροφητικότητα και το κατάλληλο μέγεθος για το αγαπημένο σας πρόσωπο: έτσι δεν θα χρειάζεται να αγοράζετε το προϊόν με τη μεγαλύτερη απορροφητικότητα και μπορείτε να χρησιμοποιείτε διαφορετικά προϊόντα για ημερήσια και νυχτερινή χρήση. (Γιατί δεν πειραματίζεστε με ένα δωρεάν δείγμα;)

Συνεπώς, η συμφέρουσα φροντίδα δεν αφορά μόνο την τιμή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, σημαίνει επιλογή του σωστού μεγέθους και βαθμού απορροφητικότητας. Σημαίνει επίσης ειδικός σχεδιασμός του προϊόντος για το άτομο που φροντίζετε και σωστή εφαρμογή για άνεση και ασφάλεια, βελτίωση των συναισθηματικών, σωματικών και οικονομικών παραμέτρων της ζωής τόσο του προσώπου που φροντίζετε όσο και της δικής σας.

Ανακαλύψτε πώς έχει δεσμευτεί η TENA για την παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας μέσω των προϊόντων της, στην ενότητα Τα πλεονεκτήματα των προϊόντων TENA.

Χρησιμοποιήστε την επιλογή προϊόντων για να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου.