Τι θέλετε να μάθετε για τη φροντίδα ενός ατόμου με ακράτεια;

Η ακράτεια εμφανίζεται μόνο σε πολύ γηραιά άτομα, σωστά;

Μάθετε ποια είναι η πραγματικότητα

Η κατανόηση της αδυναμίας της ουροδόχου κύστης και μια συζήτηση σχετικά με αυτήν μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχημένη διαχείρισή της. Συγκεντρώσαμε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες, για να βοηθήσουμε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο να δείτε την ακράτεια στις πραγματικές της διαστάσεις και να τη διατηρήσετε υπό έλεγχο.

 • Μύθος ή πραγματικότητα;

  Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από την ακράτεια. Κάντε ένα γρήγορο και εύκολο κουίζ και διαχωρίστε την πραγματικότητα από το μύθο.

 • Τι προκαλεί ακράτεια;

  Απώλεια κινητικότητας... νευρικές βλάβες... φαρμακευτικές αγωγές... ανακαλύψτε τους παράγοντες που προκαλούν ακράτεια.

 • Μάθετε ποιοι είναι οι τύποι

  Όπως υπάρχουν πολλές αιτίες, υπάρχουν επίσης πολλοί τύποι ακράτειας, όπως η λειτουργική ακράτεια, η ακράτεια από προσπάθεια και η επιτακτική ακράτεια. Βοηθήστε το αγαπημένο σας πρόσωπο να αναγνωρίσει τον τύπο του.

 • Τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που παρουσιάζει ακράτεια

  Μπορείτε για παράδειγμα να το ενθαρρύνετε να σας εξηγήσει πώς νιώθει, μπορείτε να σημειώνετε τα υγρά που λαμβάνει, να μάθετε τα προϊόντα και τους τρόπους αντιμετώπισης που υπάρχουν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και το άτομο που φροντίζετε, ώστε να διατηρήσετε μια καλή ποιότητα ζωής. 

 • Συμφέρουσα φροντίδα

  Ξέρατε ότι τα προϊόντα που παρέχουν τη βέλτιστη φροντίδα είναι ταυτόχρονα τα πιο οικονομικά; Μάθετε γιατί

 • Βέλτιστες λύσεις φροντίδας

  Τα προϊόντα που επιλέγετε μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την άνεση όχι μόνο του αγαπημένου σας προσώπου, αλλά και τη δική σας. Μάθετε γιατί

 • Συχνές ερωτήσεις

  Αν έχετε κι άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη φροντίδα ενός ατόμου με ακράτεια, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στην ενότητα "Συχνές ερωτήσεις". Επίσης, μπορείτε να αναφέρετε το ζήτημα που σας απασχολεί σε συναδέλφους σας φροντιστές στο φόρουμ συζητήσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να έχουν βιώσει κάποια παρόμοια κατάσταση και να έχουν χρήσιμες συμβουλές να μοιραστούν μαζί σας.