Καλώς ήλθατε!

Δημιουργήσαμε αυτή την ενότητα για συγγενείς, φίλους και φροντιστές των ατόμων που παρουσιάζουν ακράτεια ούρων ή κοπράνων. Ενώ κάθε περίπτωση φροντίδας είναι μοναδική, θα διαπιστώσετε ότι πολλοί βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εσάς και αυτή η τοποθεσία είναι ένας θαυμάσιος τόπος συνάντησης και ανταλλαγής εμπειριών.

Εδώ μπορείτε να μάθετε για τις αιτίες της ακράτειας και να βρείτε τα προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα βρείτε επίσης χρήσιμες υποδείξεις και συμβουλές από άλλους φροντιστές και επαγγελματίες υγείας. Θέλετε μήπως να συμμετάσχετε και να προσθέσετε και τις δικές σας συμβουλές και υποδείξεις; Αν ναι, επισκεφθείτε το Café και συμμετάσχετε στο φόρουμ συζητήσεων.

Παρεμπιπτόντως, αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι παιδί, μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα του πάρκου για τα παιδιά, στην οποία θα βρείτε πληροφορίες που δεν υπάρχουν εδώ.

Εξερευνήστε την τοποθεσία της TENA! Για να ξεκινήσετε και να πάρετε μια ιδέα, περάστε το ποντίκι σας πάνω από τα άτομα που εικονίζονται παρακάτω.