Γνωρίστε άλλους ανθρώπους που φροντίζουν αγαπημένα τους πρόσωπα

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο βοηθούν στη φροντίδα των συγγενών τους στο σπίτι. Με πολλούς τρόπους είναι οι άγνωστοι ήρωες της κοινωνίας μας. Ένα πράγμα που έχουμε ανακαλύψει συζητώντας με έναν μεγάλο αριθμό από αυτούς τους ανθρώπους είναι πόσο μοναδικές και ξεχωριστές είναι οι εμπειρίες τους.

Το Café είναι ένα είδος φόρουμ, στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε και να ακούσετε νέα από άλλους φροντιστές ή και να ανταλλάξετε συμβουλές. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε αυτή την ενότητα. Σύντομα θα ανακαλύψετε μια ολόκληρη κοινότητα η οποία, ενώ δεν κάνει συμβιβασμούς στη φροντίδα που παρέχει στα αγαπημένα της πρόσωπα, δεν παύει να θέλει να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο.

Όταν διαβάσετε τις εμπειρίες των άλλων ανθρώπων, ίσως νιώσετε ότι είστε έτοιμοι να υποβάλετε τις δικές σας ιστορίες. Είναι το Café σας. Μπορείτε να το επισκέπτεστε όσο συχνά θέλετε.

Αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τη φροντίδα, μπορείτε να συμμετάσχετε στο φόρουμ συζητήσεων και να συζητήσετε άμεσα με άλλους φροντιστές από ολόκληρο τον κόσμο. Αν πάλι έχετε μια πιο εξειδικευμένη ερώτηση σχετικά με την TENA και την επαγγελματική φροντίδα της ακράτειας, ρωτήστε έναν από τους νοσηλευτές μας.